Interstellar journey
We are interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Wij geloven dat organisaties de wereld kunnen vormen en kijken samen naar de mogelijkheden om nieuwe paden te ontdekken en te werken aan een betere wereld.

ex-videothumbnail-3

Wat we doen

Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties om onze klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Onze kennis, ervaring en teamkracht stellen ons in staat om complexe IT-uitdagingen aan te gaan.

IT expertise
Workflow solutions

Werk met impact

Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor jouw bedrijf, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie.

Partner Galaxy

Interstellar heeft belangrijke specialisaties geïntegreerd, waardoor we optimaal kunnen bijdragen als jouw strategische IT-partner op jouw digitale reis met hoogwaardige expertise. Welkom in onze Partner Galaxy.

We are a tribe of ambitious experts

who passionately believe in giving back trough exploring new territories.

IT experts
Business Solutions
IT Service provider
IT specialist

800+ collega's

Met ruim 800 collega’s door heel Nederland vormen wij een nieuwsgierig team van specialisten. Altijd op zoek naar manieren om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Samen zetten we extra stappen voor continue verbetering.

Careers
0 employees

0 offices

0 years of experience

Kantoren door heel Nederland

Gradient | Interstellar