Compliance Officer

Scan icon - Interstellar Nederland, Zuid-Holland, Delft
Scan icon - Interstellar Finance - Corporate IT
Scan icon - Interstellar 40uur

Ben jij een gedreven Compliance Officer met uitgebreide ervaring in het managen van certificeringen en complianceprocessen? Wil jij een cruciale rol spelen in het samenvoegen van meerdere entiteiten tot één gecentraliseerde corporate (entiteit), terwijl je ervoor zorgt dat alle bestaande certificeringen behouden blijven en de nieuwe organisatie ook deze certificeringen verwerft? Coordineer en onderhoud jij graag audit planningen en audit trajecten gebaseerd op ISO-normen en wet en regelgevingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Job featured image - Interstellar


Als Compliance Officer bij Interstellar draag je de verantwoordelijkheid voor het coördineren, beheren en waarborgen van compliance- en certificeringsprocessen voor de diverse MKB-bedrijven die we integreren tot 1 Interstellar. Je zal nauw samenwerken met onze CISO, de interne Technology & Innovation organisatie en onze Legal Counsel. Je cruciale rol omvat het handhaven van naleving van wet- en regelgeving, alsmede beleid en procedures binnen onze organisatie. Door het identificeren van risico's en het implementeren van effectieve maatregelen, beheers je deze risico's en minimaliseer je ze. Samenwerking met diverse afdelingen staat centraal om te verzekeren dat onze organisatie voldoet aan alle relevante wettelijke vereisten en branchevoorschriften. Je streeft naar het behoud van bestaande certificeringen voor deze entiteiten en actief naar het verkrijgen van vergelijkbare certificeringen voor Interstellar.


Verantwoordelijkheden:


Interstellar – A Great Place to Work!

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:

Vereiste
Gradient | Interstellar