Peter Berg
Peter Berg Business Development Director
Kom in contact

Infrastructuur. Onze IT-infrastructuuroplossingen bieden het ideale lanceerplatform voor de groei- en aanpassingsbehoeften van jouw organisatie in het snel veranderende technologielandschap.

Platform voor infrastructuuroplossingen

Scale your business needs

Een sterke, flexibele en schaalbare IT-infrastructuur is essentieel om te voldoen aan de dynamische eisen van het moderne bedrijfsleven. Van cloudmigraties tot optimalisaties op locatie, wij zorgen voor een naadloze integratie en werking. Ontdek hoe onze infrastructuurdiensten je helpen om efficiënter en kosteneffectiever te werken.

Fundaments
Microsoft Solutions Partner – Infrastructure Azure
VMware
Dell
40+ jaar ervaring 1000+ klanten Het perfecte lanceerplatform voor jouw organisatie Kantoren door heel Nederland 800+ ervaren IT professionals

Onze aanpak

IT infrastructure services
Icon_50px-Assess Assess

Wij omarmen ons externe perspectief om jouw organisatie te begrijpen vanuit een solide basis van relevante gegevens en inzichten.

Icon_50px-Inspire Inspire

Wij inspireren je om verder te kijken dan het conventionele, met oplossingen en ideeën die de manier waarop je werkt uitdagen. Allemaal ontworpen om je te helpen floreren.

Icon_50px-implement Implement

Onze experts bouwen en implementeren de perfecte oplossing voor jouw organisatie, om ervoor te zorgen dat IT om jou draait. Alles zo veilig en efficiënt mogelijk.

Icon_50px-Manage Manage

Na oplevering van het project nemen onze service- en ondersteuningsteams het beheer van de IT-omgeving die we voor jou hebben opgebouwd over. Onze hele organisatie is ingericht om verwachtingen te overtreffen en de waarde van uitstekend beheerde IT-diensten opnieuw te definiëren. Bereid je dus voor om versteld te staan.

Icon_50px-Innovate Innovate

Met onze methode van continue verbetering blijven we zowel jouw organisatie als onszelf uitdagen om betere manieren te vinden om je te helpen bloeien. Zo benut je altijd je unieke, buitengewone potentieel.

Vertrouwd door onze klanten

Het herdefiniëren van de waarde van uitstekende managed IT dienstverlening zit in ons DNA. Vraag het maar aan onze klanten.

BLS
BOZ Group
BVR groep zwart
Driesen Groep logo
Dura Vermeer
FIFPRO logo
Gemeente Lansingerland
hoppenbrouwers black
Horeseca Lieferink logo
Louwman Group Logo
Onze Huisartsen logo
Smartwares
Strukton Worksphere
WVO Zorg
En vele anderen

Wat we doen in IT-infrastructuur

Microsoft Azure

Azure is de basis van je digitale transformatie en biedt schaalbaarheid, veiligheid en flexibiliteit. Dit dynamische platform maakt efficiënte applicatie-implementatie en -beheer mogelijk met een scala aan diensten, waaronder AI, analytics en databeheer. Microsoft Azure zorgt voor verbeterde prestaties, robuuste beveiliging en continue innovatie in je bedrijfsvoering.

Soevereine cloud

Met de soevereine cloud van Fundaments bieden we jouw organisatie het meest veilige en betrouwbare cloud-fundament dat je in Nederland kan krijgen. De Fundaments Cloud wordt onafhankelijk geopereerd, waarbij we van A tot Z in control zijn: van mens tot proces en techniek. Met Fundaments' VMware Sovereign Cloud status tillen we jouw platform naar het allerhoogste niveau met soevereine data, technische optimalisatie en bestand tegen cybercriminelen. Allemaal op Nederlandse bodem en voorzien van alle relevante certificeringen op het gebied van informatiebeveiliging en continuïteit.

Infrastructure as Code (IaC)

IaC geeft je volledige controle over omgevingen als Azure LandingZone, Azure Virtual Desktop, Azure Datalake en Kubernetes. Dankzij Infrastructure as Code kun je infrastructuur consistent en herhaalbaar opzetten, delen en verspreiden. Van eenvoudige tot complexe landingszones; alles kan gestandaardiseerd worden door middel van snelle en betrouwbare implementaties van infrastructuur.

Managed Platform Services

Een samensmelting van publieke en private cloud diensten, waarbij we, afgestemd op jouw specifieke eisen en wensen, cloudtechnologie optimaal inzetten voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Met onze eigen innovatieve technologie garanderen we dat de systemen binnen het platform optimaal blijven functioneren. Eventuele afwijkingen worden vroegtijdig gedetecteerd en gecommuniceerd, wat zorgt voor gewaarborgde continuïteit en betrouwbaarheid in de dienstverlening.

Network as a Service (NaaS)

Een flexibele, op maat gemaakte netwerkoplossing die zich aanpast aan de unieke vereisten van jouw organisatie. Wij zorgen voor een naadloze integratie van de nieuwste netwerktechnologieën om een stabiele, schaalbare en veilige netwerkomgeving te creëren. Met onze service ben je verzekerd van een constante connectiviteit en optimale netwerkprestaties, ondersteund door real-time monitoring en deskundig beheer. Zo garanderen we dat jouw netwerk altijd in lijn is met de evoluerende behoeften van jouw bedrijf.

Onze partners in infrastructuur

Wij werken samen met de beste en slimste partners op het gebied van infrastructuur, zodat we altijd de beste oplossing hebben voor de behoeften van jouw organisatie.

Azure Azure Azure
Cisco logo blauw Cisco logo blauw Cisco
Dell logo Dell logo Dell
Fortinet Fortinet Fortinet
fundaments-stacked-black-2 Fundaments Fundaments
Hewlett_Packard_Enterprise_logo.svg HPE-e1703693075559 HPE
Microsoft Microsoft Microsoft
Nvidia_logo.svg-rgb Nvidia_logo.wh Nvidia
vmware-sovereign-cloud400px-black VMware Sovereign Cloud vmware

Do you want to talk infrastructure? gradient-var2

Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en staan te trappelen om erachter te komen hoe we waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie.

Explore our other expertises

gradient-var1
Rectangle 4319 (2) (1)
Security

Gegarandeerde bedrijfscontinuïteit door geavanceerde technologie gecombineerd met de beste praktijkervaring.

Endpoint protection
I&AM
Managed EDR
+1
gradient-var3
test
Productivity

In onze wereld is productiviteit meer dan wat je doet; het gaat om hoe je het doet.

Business Intelligence
Intelligent Workspace
Microsoft 365
+1
Gradient | Interstellar