Peter Berg
Peter Berg Business Development Director
Kom in contact

IT Beveiliging. In een wereld vol digitale gevaren hebben organisaties een schild nodig dat net zo dynamisch is als de bedreigingen die erop afkomen. Interstellar waarborgt bedrijfscontinuïteit en compliance door onze holistische aanpak, waarbij geavanceerde technologie wordt gecombineerd met industry best practices.

Business Security services

Your business, secured

Beveiliging is geen bijzaak; het is de basis van alles wat we doen. Wij geloven dat echte gemoedsrust in de digitale wereld alleen bereikt kan worden door ondoordringbare beveiliging. Interstellar committeert zich aan de bescherming van je gegevens, je privacy en de continuïteit van je bedrijf. Want cybersecurity is meer dan alleen technologie; het is een bedrijfsstrategie.

Pinewood
Microsoft Solutions Partner – Security
SentinelOne
Fortinet
Cisco
40+ jaar ervaring 1000+ klanten Eigen security operations center Kantoren door heel Nederland 800+ ervaren IT professionals

Onze aanpak

IT security services
Icon_50px-Assess Assess

Wij omarmen ons externe perspectief om jouw organisatie te begrijpen vanuit een solide basis van relevante gegevens en inzichten.

Icon_50px-Inspire Inspire

Wij inspireren je om verder te kijken dan het conventionele, met oplossingen en ideeën die de manier waarop je werkt uitdagen. Allemaal ontworpen om je te helpen floreren.

Icon_50px-implement Implement

Onze experts bouwen en implementeren de perfecte oplossing voor jouw organisatie, om ervoor te zorgen dat IT om jou draait. Alles zo veilig en efficiënt mogelijk.

Icon_50px-Manage Manage

Na oplevering van het project nemen onze service- en ondersteuningsteams het beheer van de IT-omgeving die we voor jou hebben opgebouwd over. Onze hele organisatie is ingericht om verwachtingen te overtreffen en de waarde van uitstekend beheerde IT-diensten opnieuw te definiëren. Bereid je dus voor om versteld te staan.

Icon_50px-Innovate Innovate

Met onze methode van continue verbetering blijven we zowel jouw organisatie als onszelf uitdagen om betere manieren te vinden om je te helpen bloeien. Zo benut je altijd je unieke, buitengewone potentieel.

Vertrouwd door onze klanten

Het herdefiniëren van de waarde van uitstekende managed security zit in ons DNA. Vraag het maar aan onze klanten.

BLS
BOZ Group
BVR groep zwart
Driesen Groep logo
Dura Vermeer
fifpro-black
Gemeente Lansingerland
hoppenbrouwers black
Horeseca Lieferink logo
Louwman Group Logo
Onze Huisartsen logo
Smartwares
Strukton Worksphere
WVO Zorg
En vele anderen

Wat wij doen in IT security

Identity & Access management

Implementeer robuuste MFA-authenticatieprotocollen met Azure Identity Protection en Microsoft Cloud App Security. Monitor ongebruikelijke activiteiten om identiteitsdiefstal en ongeoorloofde toegang te voorkomen.

Endpoint protection

Bescherm elk apparaat, of het nu een laptop of een smartphone is, tegen malware en andere dreigingen. Aangedreven door SentinelOne's Endpoint Detection & Response oplossingen.

Security Operations Center (SOC)

Met het SOC van Pinewood bieden we jouw organisatie geavanceerde securitymonitoring. Ons deskundige team van cybersecurity experts gebruikt cutting-edge technologie voor 24/7 toezicht op je IT-omgeving. We identificeren en reageren snel op bedreigingen, waarbij we zowel incidenten aanpakken als toekomstige risico's minimaliseren. Zo garanderen we de veiligheid van je bedrijfsdata en de continuïteit van je bedrijfsvoering.

Intelligent network security

Met de integratie van Fortinet Security Fabric en Cisco SecureX bieden we robuuste bescherming tegen netwerkaanvallen en geavanceerde dreigingen. Onze 24/7 Managed Detection & Response zorgt voor continue monitoring, analyse en responsdiensten.

Data governance & protection

Bescherm kritieke bedrijfsgegevens, zowel op alle servers als in de cloud, met onze geavanceerde encryptietechnieken.

Onze partners in beveiliging

Wij werken met de beste en meest innovatieve securitybedrijven, zodat jij de beste oplossing hebt voor jouw organisatie.

Cisco logo blauw Cisco logo blauw Cisco
Fortinet Fortinet Fortinet
Microsoft Microsoft Microsoft
PW icon black@400x PW icon black@400x Pinewood
SentinelOne SentinelOne SentinelOne

Do you want to talk security? gradient-var1

Ons team van experts staat klaar om al je vragen te beantwoorden en staan te trappelen om erachter te komen hoe we waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie.

Explore our other expertises

gradient-var2
Platform voor infrastructuuroplossingen
Infrastructure

Onze infrastructuuroplossingen bieden het perfecte lanceerplatform voor jouw organisatie.

Infrastructure as Code
Sovereign Cloud
gradient-var3
test
Productivity

In onze wereld is productiviteit meer dan wat je doet; het gaat om hoe je het doet.

Business Intelligence
Intelligent Workspace
Microsoft 365
+1
Gradient | Interstellar