Communicatie Specialist (Social/Content)

Scan icon - Interstellar Nederland, Utrecht, Landelijk
Scan icon - Interstellar Marketing & Sales - Marketing


Job featured image - Interstellar

Kom aan boord bij Interstellar en sluit je aan bij ons Marketing & Communications team. We zijn net begonnen met het transformeren van diverse IT-organisaties tot één next level IT Service Provider. Voor ‘the next level’ zoeken wij ter versterking van het communicatieteam een Communications Specialist die een ster is in het bedenken en het zelfstandig uitvoeren van communicatieplannen, die feilloos aanvoelt wat de organisatie nodig heeft als het aankomt op communicatie in de breedste zin van het woord en die van nature een verbinder is. Wij zijn een gamechanger in het IT landschap en wanneer het jou aanspreekt om echt het verschil te kunnen maken, kunnen wij alleen maar zeggen: Welcome to our Universe!Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Vereiste

Functievereisten

Interstellar – A Great Place to Work!

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:


Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan op één van onze locaties en help jij onze organisatie naar de Next Level te brengen zodat zij onze klanten kunnen laten ervaren dat IT echt om hén draait? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief via j.pattiata@exite.com . Zien wij dezelfde match, dan plannen we in eerste instantie binnen 3 dagen een telefonische intake met je in, waarna een gesprek met een recruiter op locatie volgt.

Het tweede gesprek voer je met de hiring manager en een collega van dezelfde afdeling, waarna we je snel laten weten of we je graag als onderdeel zien worden van het Interstellar Communicatieteam!

Gradient | Interstellar