Inside Sales Medewerker

Scan icon - Interstellar Nederland, Utrecht, Leusden
Scan icon - Interstellar Operations - Sales Support Operations
Scan icon - Interstellar 32uur - 40uur

Ben jij een ervaren Inside Sales medewerker in de IT-branche met een scherp oog voor detail en een passie voor kwaliteit? Zoek je een uitdagende positie waarin je jouw commerciële vaardigheden kunt aanscherpen en je stempel kunt drukken op de zakelijke IT dienstverlening? Zoek niet verder want bij INTERSTELLAR hebben we een plek voor een Inside Sales medewerker met jouw naam erop.

Job featured image - Interstellar


Jouw rol als Inside Sales medewerker

In de rol van Inside Sales medewerker bij Interstellar ben je het kloppende hart van onze commerciële operaties.


Een typische werkdag begint met het communiceren met klanten en collega’s om eventuele aanpassingen aan offertes te bespreken en ervoor te zorgen dat deze aan de verwachtingen voldoen. Als een klant akkoord gaat met de offerte, ben jij degene die ervoor zorgt dat deze wordt omgezet in een order en binnen de organisatie wordt doorgegeven. Je krijgt energie van het binnenhalen van een order en deelt dit succes graag met het team. De complexiteit van deze rol zit in het begrijpen van technische IT-ontwerpen en het vertalen van complexe presales aanvragen naar begrijpelijke en overtuigende offertes. 

Wat deze rol uitdagend maakt, is de constante afwisseling en de vereiste om soms snel te schakelen. Het stopt niet bij het maken van offertes; je begeleidt en instrueert collega’s van bijvoorbeeld Accountmanagement en Inkoop en draagt bij aan de kwaliteit van ons werk. In deze functie heb je een essentiële bijdrage in het succes van onze salesorganisatie en heb je daarnaast veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Vereiste

Bij Interstellar streven we naar niets minder dan het beste als het gaat om onze Inside Sales.


Interstellar – A Great Place to Work!

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:


Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan op één van onze locaties en help jij onze klanten ervoor te zorgen dat IT echt om hén draait? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief via de knop ''Solliciteren''. Zien wij dezelfde match, dan plannen we in eerste instantie binnen 2 dagen een telefonische intake met je in, waarna een gesprek met een recruiter op locatie volgt.

Het tweede gesprek voer je met de hiring manager en een collega van dezelfde afdeling.


Gradient | Interstellar