Marketingmanager

Scan icon - Interstellar Nederland, Utrecht, Landelijk
Scan icon - Interstellar Marketing & Sales - Marketing

Kom aan boord bij Interstellar en sluit je aan bij ons marketingteam. We zijn net begonnen met het transformeren van diverse IT organisaties tot één next level IT Service Provider. Voor ‘the next level’ zoeken we een Marketingmanager die ons verrast, inspireert en uitdaagt met creatieve ideeën. Wij zijn een gamechanger in het IT landschap en hebben jou nodig om ons te leiden naar een baanbrekende positionering van Interstellar. Hiervoor hebben we jouw rugzak aan ervaring met eerdere worstelingen, mislukkingen en grootste successen nodig. Wanneer het jou aanspreekt om deel te nemen aan de Champions League in het marketingspeelveld, kunnen wij alleen maar zeggen: Welcome to our Universe!

Job featured image - Interstellar


Wat ga je doen?

Samen met collega Marketingmanager Theo Koper word je verantwoordelijk voor het aansturen van een ambitieus en gedreven team. Waar Theo zich met zijn team richt op 'demand gen & growth' en het draaien van campagnes ga jij je met jouw team richten de creatieve kant: onze branding, positionering in de markt en invulling van creatieve marketingconcepten waar de campagnes mee worden vormgegeven. Jij stuurt daarbij vijf specialisten aan  op het gebied van events, design, branding en digital marketing. Samen met hen werk je aan initiatieven die de merkzichtbaarheid en ons marktaandeel vergroten. Jouw verantwoordelijkheden omvatten:

Vereiste

Wij zijn op zoek naar een Marketingmanager die tech-savvy is, gewend is om in een dynamische omgeving te werken en voor wie IT en met name Microsoft geen onbekend terrein is. Verder heb je:

Kortom: jij bent onze strategisch toezichthouder, creatief leider en gepassioneerde innovator!


Interstellar – A Great Place to Work

Nu je weet wat we van jou verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:


Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan als Marketingmanager bij Interstellar? Stuur ons dan je CV en motivatie via T.Vriesen@exite,com of reageer via de sollicitatiebutton. Zien wij dezelfde match, dan plannen we een telefonische intake met je in, waarna een gesprek met onze ‘Vibe President’ Marketing Robbie Mulders en je collega Marketingmanager Theo Koper op locatie volgt.

Gradient | Interstellar