Medior Teams Support Engineer

Scan icon - Interstellar Nederland, Zuid-Holland, Delft
Scan icon - Interstellar 32uur - 40uur

Medior Teams Support Engineer

Job featured image - Interstellar


Als Medior Teams Support Engineer bij Interstellar ga je werken in een team van functionele en technische goeroes op het gebied van Microsoft Teams & O365. Je bent de professional die in staat is om zelfstandig 2de lijns support cases op te lossen. Je krijgt alle vrijheid en mogelijkheden om de nodige Microsoft en softskill trainingen en certificeringen in dit mooie portfolio te behalen. Jij trapt het gaspedaal in om door te groeien naar Senior Teams Support Engineer en wellicht groei je door binnen Interstellar als Consultant. Jij bepaalt zelf het tempo waarin dit gebeurd, wij faciliteren en stellen jou in staat om jouw droom waar te maken.


In een team van Support Engineers werk jij samen met als gezamenlijke doel het gewenste serviceniveau dagelijks te leveren om zo onze klanten tevreden te houden. Je mag met de klant meedenken en zorgen dat zij slimmer kunnen werken. Dit maakt je werk en de afdeling Managed Services super divers! Je rol ziet er als volgt uit:


Interstellar – A Great Place to Work!

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:


Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan op één van onze locaties en help jij onze klanten ervoor te zorgen dat IT echt om hén draait? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief via onderstaande button. Zien wij dezelfde match, dan plannen we in eerste instantie binnen 2 dagen een telefonische intake met je in, waarna een gesprek met een recruiter op locatie volgt. Het tweede gesprek voer je met de hiring manager en een collega van dezelfde afdeling. 

Vereiste

Om binnen ons team te passen ben je net als wij ‘Gek op Techniek’. Je bent op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Interstellar! loopt voorop als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen en gadgets. Je krijgt dus de mogelijkheid om te werken met bijvoorbeeld Microsoft Teams, Enterprise Voice, SBC, Klant Contact Centers, PowerApps, Microsoft Teams Rooms Systems, en nog veel meer.


Verder herken je jezelf in onderstaande punten: 

Gradient | Interstellar