Operationeel Inkoper

Scan icon - Interstellar Nederland, Overijssel, Enschede
Scan icon - Interstellar Operations - PMO & Onboarding

Je gaat aan de slag in het centrale inkoopteam van INTERSTELLAR. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de juiste en tijdige opvolging van de inkooporders die vanuit onze verschillende ondernemingen worden geplaatst. Je krijgt er energie van om ondersteunend aan het werk te zijn voor zowel je klanten als collega’s en hebt een gave om overzicht te creëren en te behouden.

Job featured image - Interstellar


In deze rol zorg je ervoor dat de benodigde hardware en licenties tijdig en tegen de juiste prijs worden ingekocht. Hiervoor onderhoud je contact met collega’s en (toe)leveranciers. Het is een administratief georiënteerde rol, met een divers takenpakket. In deze rol sta je centraal in onze processen en ben je de verbindende factor tussen techniek, sales, leveranciers en administratie.


Door de groei die de afdeling momenteel doormaakt, vinden wij het leuk als je graag initiatief neemt en meedenkt hoe wij onze (inkoop)processen kunnen optimaliseren.-processen te optimaliseren en de algehele efficiëntie te verbeteren.


Interstellar – A Great Place to Work!

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:

Vereiste

Vereisten


Gradient | Interstellar