Projectmanager IT

Scan icon - Interstellar Nederland, Zuid-Holland, Delft
Scan icon - Interstellar Finance - Corporate IT

Ben jij een gedreven Projectleider met uitgebreide ervaring in het managen van complexe migratietrajecten? Wil jij een cruciale rol spelen in het samenvoegen van meerdere tenants tot één gecentraliseerde corporate tenant? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Job featured image - Interstellar


Over ons:

Bij INTERSTELLAR krijg jij de kans om deel uit te maken van een bruisend en innovatief bedrijf dat midden in een gave transformatiefase verkeert. We staan op het punt oude paden achter ons te laten en nieuwe wegen in te slaan. Op dit moment bevindt INTERSTELLAR zich in een overgangsfase waarin we ernaar streven om 1 organisatie te worden.


Ons team is vastbesloten om te groeien, te evolueren en te excelleren, en we hebben jou nodig om dit opwindende avontuur met ons aan te gaan. Je stapt in op een moment waarbij we met elkaar de hele Technology & Innovation afdeling stevig opbouwen!


INTERSTELLAR is geen gewoon IT-bedrijf; het is een unieke collectie van sterke en ambitieuze IT-ondernemingen verspreid over heel Nederland, die samenwerken om klanten optimaal te begeleiden in hun digitale reis. Onze ambitie is helder: we willen de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland worden, en we hechten grote waarde aan kernwaarden zoals inspiratie, verbinding en ondernemerschap.


Functieomschrijving:

Als Projectleider Tenant to Tenant Migratie heb je de cruciale verantwoordelijkheid om een complexe migratie van systemen, applicaties en gegevens van één tenant naar een andere naadloos te plannen, coördineren en uit te voeren binnen onze organisatie. Jij bent de spil in dit project en werkt nauw samen met diverse belanghebbenden om ervoor te zorgen dat de migratie soepel verloopt, voldoet aan de gestelde doelen en operationele continuïteit waarborgt voor alle gebruikers. Bovendien speel je een belangrijke rol in het effectief managen van communicatie en verandermanagement binnen de organisatie.


Verantwoordelijkheden

Vereiste

Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Hande (Corporate Recruiter).

Gradient | Interstellar