Regio Salesmanager (Oost)

Scan icon - Interstellar Nederland, Overijssel, Enschede
Scan icon - Interstellar Marketing & Sales - Regional Sales


Door de groei van onze organisatie zijn we op zoek naar een sterke leider die de commerciële organisatie op de diverse locaties managed. Heb jij ervaring in het aansturen van een multidisciplinaire omgeving en ben je daarnaast de toegankelijke, vak-volwassen en optimistische bruggenbouwer die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Job featured image - Interstellar


Salesmanager bij onze organisatie

We zijn een organisatie met flinke groeiambities. Op dit moment zijn we actief in Enschede, Leusden, Steenbergen, Delft, Diemen, Groningen, Breda en Den Bosch. We onderscheiden ons door te laten zien dat succesvol digitaliseren écht mensenwerk is. Co-creatie is belangrijk voor onze organisatie. Dit komt tot uiting in ons portfolio van moderne werkplek, ICT-beheer en advies, security, netwerk en (hybride) cloud. Het Salesteam van deze locatie bestaat uit zo’n 8 medewerkers.


Wat ga je doen als Regional Salesmanager Oost?

In de functie van Salesmanager neem je een centrale rol in, in onze organisatie. De Salesmanager is binnen Interstellar verantwoordelijk voor het verkoopteam en ziet daarbij samen met het Operations Team (Sales en OPS) toe op de borging van de operationele en commerciële prestaties van de vestigingen.

Met het commerciële team creëert je als Regiomanager Sales voorspelbaarheid van de verkoopresultaten (zowel new business als bestaand) en draagt je bij aan het optimaliseren van de klanttevredenheid. Je draagt zorg voor de ontwikkeling van de commerciële medewerkers en stuurt op continue verbetering van de prestaties van de afdeling sales. Als eindverantwoordelijke voor commercie in regio Oost werkt je nauw samen met Operations, Finance en HR.


Taken & Verantwoordelijkheden

Vereiste

Wat breng je mee?


Interstellar – A Great Place to Work!

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!
Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:


Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan op één van onze locaties en help jij onze klanten ervoor te zorgen dat IT echt om hén draait? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief via de knop ''Solliciteren''. Zien wij dezelfde match, dan plannen we in eerste instantie binnen 2 dagen een telefonische intake met je in, waarna een gesprek met een recruiter op locatie volgt.

Het tweede gesprek voer je met de hiring manager en een collega van dezelfde afdeling.

Gradient | Interstellar