Senior Projectplanner

Scan icon - Interstellar Nederland, Overijssel, Enschede
Scan icon - Interstellar Operations - PMO & Onboarding
Scan icon - Interstellar 40uur

INTERSTELLAR is op zoek naar een Senior Project Planner die de touwtjes graag in handen heeft en een spilfunctie vervult. 

Job featured image - Interstellar


Als Senior Projectplanner ben je de drijvende kracht achter het opstellen en onderhouden van complexe projectplanningen voor Microsoft (Cloud) & Infrastructure trajecten. In deze sleutelrol draag je verantwoordelijkheid voor het creëren van overzichtelijke planningen tijdens de voorbereidingsfase van projecten met uiteenlopende en omvangrijke complexiteit. Als de spil in het web van het projectteam ben jij in staat om alle werkzaamheden nauwkeurig te vertalen naar een concrete projectplanning.


Over ons:

INTERSTELLAR is een next-level IT-serviceprovider, een ambitieuze club met professionals (800+) die geen uitdaging uit de weg gaat. Onze ambitie is helder: we willen de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland worden, en we hechten grote waarde aan kernwaarden zoals inspiratie, verbinding en ondernemerschap. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties om onze klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Onze kennis, ervaring en teamkracht stellen ons in staat om complexe IT-uitdagingen aan te gaan. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie.


Het team:

Een landelijk projectmanagement team met daarin een 12-tal collega’s en een groot team van technisch specialisten van zo’n 95 personen sterk. Met jouw directe collega’s vorm je een team van 3 planners.


Functieomschrijving:

Tijdens de uitvoering van het project is het jouw verantwoordelijkheid om de opvolging te waarborgen en te rapporteren. Hierdoor bewaak je de voortgang en signaleer je potentiële knelpunten, vertragingen en mogelijkheden voor tijdsbesparingen. Je werkt nauw samen met andere teamleden, de opdrachtgever en diverse stakeholders om de aanpak, dilemma's en oplossingen voor planning gerelateerde vraagstukken te bespreken.


Verantwoordelijkheden:

Vereiste
Gradient | Interstellar