Software Developer

Scan icon - Interstellar Nederland, Noord-Brabant, Steenbergen
Scan icon - Interstellar 40uur

Ben jij een ervaren Software Developer die graag deel uitmaakt van een team dat kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel heeft? Dan ben jij bij ons aan het goede adres. Bij Interstellar werk je aan vooruitstrevende projecten en maak je deel uit van een team dat vastbesloten is om op alle fronten te excelleren. Klinkt dit interessant? Lees dan zeker even verder!

Job featured image - Interstellar


Wat ga je doen als Software Developer? 

Als Software Developer ben je een waardevolle schakel in het ontwerpen en realiseren van innovatieve software. Je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten waarbij je vanuit technische ontwerpen complete softwareoplossingen ontwikkelt. Hoewel je zelfstandig werkt, maak je deel uit van een gepassioneerd team van developers, dat nauw samenwerkt in alle aspecten van de softwareontwikkeling: van concept tot oplevering. Bovendien wordt je betrokken bij researchactiviteiten, waarbij je nieuwe mogelijkheden verkent en de nieuwste technologieën toepast om onze software voorop te laten lopen in de markt. Opgesomd ga je met het volgende aan de slag:

Vereiste

We zoeken een teamspeler die niet bang is om het voortouw te nemen, met een scherp oog voor innovatie en kwaliteit. Je past goed in een omgeving die creativiteit beloont, waar initiatief nemen en resultaatgerichtheid centraal staan. Verder heb je:


Interstellar – A Great Place to Work!

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:


Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan op ons kantoor in Steenbergen en help jij onze klanten ervoor te zorgen dat IT echt om hén draait? Solliciteer dan direct via onze site! Heb je nog vragen? Stel ze dan aan onze recruiter Niki: n.bruysten@databyte.nl . Zien wij de match, dan plannen we een telefonische intake met je in, waarna een gesprek op ons kantoor in Steenbergen volgt.

Gradient | Interstellar