Stage Servicedesk

Scan icon - Interstellar Nederland, Noord-Brabant, Breda/Steenbergen/Den Bosch
Scan icon - Interstellar Operations - Managed Services

Ben jij op zoek naar een stagebedrijf waar je jezelf volledig kunt onderdompelen in de wereld van ICT, waar je goede begeleiding krijgt en waar een bewezen track record van succesvolle stagiairs is? Dan is Interstellar dé plek voor jou!

Job featured image - Interstellar


Als stagiair op onze Servicedesk in Den Bosch, Breda of Steenbergen ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je gaat aan de slag met het behandelen van serviceverzoeken, wijzigingen en het oplossen van technische problemen. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee, van het troubleshooten van back-up oplossingen tot het beheren van gebruikersaccounts in systemen zoals Active Directory en Office 365. Bij ons is geen dag hetzelfde!


Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega's. Gedurende je stage word je constant begeleid en afhankelijk van jouw interesses en snelheid zullen we je verantwoordelijkheden steeds verder uitbouwen. We hebben al vele stagiairs gehad die met succes hun stage hebben doorlopen en sommigen werken nog steeds bij ons!


Wat ga je bij ons leren?

Vereiste

Als persoon ben jij klantgericht, oplossingsgericht, assertief en stressbestendig. Deze eigenschappen maken jou een waardevolle toevoeging voor onze Servicedesk. Wat we verder van jou verwachten: 


Interstellar – A Great Place to Work!

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:


Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan op één van onze locaties in Brabant (Steenbergen, Breda of Den Bosch) en help jij onze klanten ervoor te zorgen dat IT echt om hén draait? Solliciteer dan via onze website. Heb je nog vragen? Mail deze dan naar onze recruiter Niki: n.bruysten@databyte.nl. 

Gradient | Interstellar