Supply Chain Manager

Scan icon - Interstellar Nederland, Utrecht, Leusden
Scan icon - Interstellar Operations - Sales Support Operations
Scan icon - Interstellar 36uur - 40uur

In onze groei naar de meest relevante IT-dienstverlener zijn we op zoek naar een Supply Chain Manager voor het Interstellar centrale procurementteam. Je hebt affiniteit met de IT-branche en je bent een teamplayer die met een gedreven. De ideale kandidaat zal landelijk opereren en samenwerken met diverse (jong team) cross-functionele teams om de supply chain-processen te optimaliseren en de algehele efficiëntie te verbeteren.

Job featured image - Interstellar


Functieomschrijving

Als Supply Chain Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden en optimaliseren van de end-to-end supply chain-processen voor onze organisatie. Je werkt samen met cross-functionele teams verspreid over het hele land om ervoor te zorgen dat de supply chain naadloos aansluit op de bedrijfsdoelstellingen. Je taken omvatten onder meer:Interstellar – A Great Place to Work!


Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!


Wat bieden wij

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:Vereiste

Vereisten


Interstellar – A Great Place to Work!

Nu je weet wat we van jou als kandidaat verwachten, wil je natuurlijk ook weten waar je terecht komt als je bij Interstellar komt werken. Daar vertellen we je graag meer over.


Over Interstellar

Interstellar is een next level IT service provider. Een ambitieuze club met professionals die geen uitdaging uit de weg gaat. Dagelijks opereren onze medewerkers vanuit verschillende locaties in heel Nederland om klanten te voorzien van advies, relevante oplossingen en IT-beheer. Door te werken met duurzame IT-oplossingen dragen we niet alleen bij aan een goede oplossing voor onze klanten, maar ook aan een betere planeet voor de volgende generatie!Wat bieden wij?

Natuurlijk bieden we bij Interstellar arbeidsvoorwaarden. Want naast het hebben van leuke collega’s, begrijpen we dat er nog meer dingen heel belangrijk zijn. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo goed mogelijk kunt doen, krijg je van ons:Sollicitatieproces

Zie jij jezelf aan de slag gaan op één van onze locaties en help jij onze klanten ervoor te zorgen dat IT echt om hén draait? Stuur ons dan je CV en motivatiebrief via de knop ''Solliciteren''. Zien wij dezelfde match, dan plannen we in eerste instantie binnen 2 dagen een telefonische intake met je in, waarna een gesprek met een recruiter op locatie volgt.

Het tweede gesprek voer je met de hiring manager en een collega van dezelfde afdeling. Voor deze functie voor je ook nog een laatste gesprek met een directielid, voor we een definitieve keuze maken. 

Gradient | Interstellar