Interstellar en Axelio gaan strategische samenwerking aan

05.03.2024 • 6 minuten leestijd

Delft, 5 maart 2024 - Interstellar en Axelio kondigen met trots een strategische samenwerking aan. IT-dienstverlener Interstellar en Axelio, moederbedrijf van vier toonaangevende IT-bedrijven, zijn hiermee nog beter in staat om de wendbaarheid en veerkracht van hun klanten te vergroten. De Microsoft-first strategie van beide bedrijven draagt hier ook aan bij.

De klant centraal

Met specialisaties in Microsoft Dynamics CRM, ERP, Modern Workplace en de Power Platform Suite, sluiten de werkzaamheden van Axelio naadloos aan op die van Interstellar. Interstellar focust zich op Security, Infrastructure en Business Productivity vanuit de Microsoft suite. Door de strategische samenwerking is Interstellar in staat om klanten nog beter te ondersteunen op het gebied van CRM en ERP en heeft Axelio de uitgelezen partner om haar klanten te bedienen op het gebied van Data en Security.

Axelio zal haar diepgaande kennis en ervaring inzetten op het vlak van Microsoft Dynamics CRM en ERP voor middelgrote organisaties.

Maarten van MontfoortCEO

Maarten van Montfoort, CEO van Interstellar, licht de samenwerking toe: “Axelio zal de klanten die Interstellar bedient op het gebied van Microsoft Dynamics CRM en ERP onder haar hoede nemen. Deze overdracht van verantwoordelijkheden zien we als een strategische zet om de klantervaring te verbeteren en te waarborgen. We hebben er alle vertrouwen in dat onze klanten hiermee profiteren van de gespecialiseerde kennis en innovatieve oplossingen van Axelio.”

Frank van der Woude, CEO van Axelio, ziet de samenwerking als een zeer mooie stap om de klanten van Interstellar een nog breder scala aan oplossingen en diensten te bieden: “Axelio zal haar diepgaande kennis en ervaring inzetten op het vlak van Microsoft Dynamics CRM en ERP voor middelgrote organisaties. Fantastisch dat Interstellar en Axelio de handen ineenslaan en op deze manier gezamenlijk een unieke propositie bieden voor de Nederlandse markt.”

De samenwerking tussen Interstellar en Axelio versterkt de positie van beide organisaties als een vooruitstrevende partner die voortdurend streeft naar het optimaliseren van de klantbeleving en het bieden van op maat gemaakte oplossingen.

Over Axelio

Axelio is een groep van Microsoft-partners die bedrijven helpt met de digitalisering van hun onderneming. Dit doen zij door de gebundelde kracht van specialistische bedrijven. Met kennis van de Microsoft-oplossingen en ervaring in specifieke branches helpen zij bij het maken van keuzes en bieden zij oplossingen die organisaties helpen hun ambities waar te maken. Meer dan 120 medewerkers werken vanuit 6 locaties aan het succes van ruim 400 klanten. Axelio versnelt. Kijk voor meer informatie op www.axelio.eu.

Deel artikel

Do you want to talk Productivity?

Peter Berg
Peter Berg Business Development Director
Kom in contact
Gradient | Interstellar