Overname PineWood

02.02.2021 • 3 minuten leestijd

Op 27 januari 2021 heeft Interstellar de overname afgerond van PineWood, een security integrator uit Delft. PineWood, opgericht in 1994 heeft een lange staat van dienst en is als security specialist een gevestigde naam in de Nederlandse IT-security sector.

Met de overname van PineWood versterken wij het security portfolio voor de gehele collectie. Samen met security specialist DataExpert kan PineWood verder bouwen aan hun succesvolle SoC Services en Incident Response propositie. Daarnaast is de expertise van PineWood waardevol voor alle IT-dienstverleners in de collectie, aangezien zij dagelijk, samen met hun klanten, een complexe strijd voeren tegen cybercriminaliteit. Met elkaar kunnen wij nog slagvaardig optreden in het snel veranderende security-landschap.

We vinden het, net als bij de andere ondernemingen in de collectie, erg belangrijk dat de naam en identiteit van PineWood gewaarborgd blijft. PineWood zal daarom ook zelfstandig blijven opereren, innoveren en groeien als security specialist in de Interstellar collectie.

Deel artikel

Do you want to talk Security?

Peter Berg Interstellar_NoBG
Peter Berg Business Development Director
Kom in contact
Gradient | Interstellar