Overname Raak ICT en Lammers IT

05.02.2021 • 4 minuten leestijd

Den Bosch, 26 januari 2021 – De ICT-bedrijven Raak ICT uit Den Bosch en Lammers IT uit Rosmalen gaan samen verder als onderdeel van ICT-dienstverlener Solimas. De oprichters van beide bedrijven blijven nauw betrokken bij de ondernemingen. Onder de vleugels van Solimas gaan Raak ICT en Lammers IT samen verder bouwen vanuit de regio Den Bosch.

Hiermee zet Solimas een nieuwe stap in de verdere groei en realisatie van landelijke dekking vanuit lokale vestigingen. Samen met de andere Solimas locaties zullen zij zich blijven richten op werkplekken, connectiviteit, hybride cloud en security voor MKB in Nederland. Voor alle klanten van Raak ICT en Lammers IT blijft de huidige dienstverlening ongewijzigd evenals de vaste aanspreekpunten.

Matthijs Olislagers, Directeur van Raak ICT: “Wij hebben de afgelopen jaren een prachtige groei doorgemaakt en een professioneel en klantgericht bedrijf gebouwd. Ik denk dat we aan de vooravond staan van een nieuwe fase. Door krachten te bundelen met Lammers IT en ons aan te sluiten bij Solimas, kunnen wij onze klanten een nog breder pakket van IT-diensten aanbieden en meegroeien met onze klanten. Onze medewerkers blijven vanuit hun vertrouwde omgeving werken met de ondersteuning van 100 nieuwe collega’s in de groep.”

Tim Lammers, Directeur van Lammers IT: “Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met de collega’s van Raak ICT en de nieuwe mogelijkheden die dat onze klanten biedt. Samen kunnen we – onder de vlag van Solimas – onze klanten nog breder ondersteunen bij ICT-vraagstukken en versterken we onze marktpositie in de regio. Ook de aanwezige ISO-, NEN- en ISAE-certificeringen geven extra vertrouwen voor onze klanten”

Gerard de Weerd, directeur van Solimas: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Raak ICT en Lammers IT; een duidelijke investering in de regionale uitbreiding van onze organisatie. Wij kijken uit naar de samenwerking met Matthijs, Tim en hun teams. De uitbreiding in Noord-Brabant is voor ons een heel belangrijke stap gezien de economische bedrijvigheid in die regio. Een nieuwe locatie in Den Bosch met nauwe betrokkenheid in de regio past perfect bij onze missie: Big enough to handle, small enough to care!”

Raak ICT en Lammers IT zullen samen verder gaan en gaan handelen onder de naam Solimas. Er wordt direct ingezet op verdere groei van het team met diverse nieuwe vacatures.

Deel artikel

Do you want to talk IT?

Peter Berg Interstellar_NoBG
Peter Berg Business Development Director
Kom in contact
Gradient | Interstellar