Peter Berg Interstellar_NoBG
Peter Berg Business Development Director
Boost je organisatie!

Boost je organisatie: ‘Get Ready for Copilot’!

  • Er gaat geen dag voorbij of AI is wel in het nieuws. De kranten en nieuwsrubrieken koppen de ene na de andere revolutionaire doorbraak die AI teweeg heeft gebracht. Dan kan jouw organisatie niet achterblijven, toch?
  • Goed nieuws! De Nederlandse versie van Microsoft Copilot is net live en we merken dat er enorm veel animo is. Extra intelligentie in je organisatie in letterlijk een handomdraai; dus stap aan boord en zet Copilot aan het werk!
  • We hebben een zeer aantrekkelijke introductiecampagne voor je ontwikkeld: de ‘Get Ready for Copilot’ workshop.
  • Goed om te weten: je beschikt al over de juiste licenties om gebruik te maken van Copilot, dus bent echt nog maar een paar stappen verwijderd van succes!
Interstellar support vacature

Wat kan je verwachten van 'Get Ready for Copilot'?

GR4CP green
Icon_50px-Time Direct resultaat

Krijg een direct toepasbare snelcursus van onze experts en dompel jezelf onder in de wereld van Copilot met praktijkvoorbeelden die je productiviteit een boost geven.

Icon_50px-Manage Op maat

Onze workshop is, naast gestandaardiseerde benefits, op maat gemaakt voor jouw bedrijf en draagt direct bij aan de slagvaardigheid van je teams. Daarbij krijg je ook een Copilot readiness scan.

Icon_50px-Innovate Succes verzekerd

Onze consultants staan klaar om je te inspireren, coachen en natuurlijk bij elke stap van een succesvolle Copilot-implementatie te ondersteunen.

A small step towards AI, a giant leap for mankind! gradient-var3

De ‘Get Ready for Copilot’ workshop is een all-in pakket, waarbij je ons kan zien als jouw persoonlijke Copilot voor die dag. We nemen je aan de hand mee in de implementatie, zorgen voor de juiste basisinrichting én nemen de gebruikers aan de hand mee om Copilot succesvol te gaan gebruiken.

Ben jij klaar om de sprong te wagen en écht slimmer te gaan werken? Plan dan direct jouw ‘Get Ready for Copilot’ workshop en maak je klaar voor een geheel nieuwe werkdag!

Gradient | Interstellar